A Callebaut 33.6% tejcsokoládé a világ egyik legmegbízhatóbb és legnépszerűbb csokoládéja a cukrászok és kézműves csokoládékészítők körében. Kiegyensúlyozott, gazdag kakaóízzel, krémes tejességgel és finom karamelles jegyekkel rendelkezik – tökéletes választás minden olyan recepthez, ahol a minőség számít.
Főbb jellemzők:
-
Kakaótartalom: 33.6%
-
Ízprofil: lágyan édes, tejes, enyhén karamelles
-
Állag: könnyen olvad, kiválóan temperálható
-
Forma: callets (apró korongok), egyszerű adagolás és gyors olvasztás
-
Felhasználás: bonbonok, bevonatok, krémek, mousse, sütik, torták, forró csokoládé
-
Eredet: Belgium – Callebaut minőség
Tápérték 100 g termékben:
Tápanyag Mennyiség / 100 g
Energia 2357 kJ / 563 kcal
Zsír 36,2 g ebből telített zsírsavak 21,8–22 g Szénhidrát 50,9–51 g ebből cukor 49,9–50 g ,Fehérje 7,0 g, Só 0,21 g, Rost 2,1 g A tápérték adatok számolt értékek, ingadozásuk előfordulhat