Hóemberes tejcsokoládé

A Callebaut 33.6% tejcsokoládé a világ egyik legmegbízhatóbb és legnépszerűbb csokoládéja a cukrászok és kézműves csokoládékészítők körében. Kiegyensúlyozott, gazdag kakaóízzel, krémes tejességgel és finom karamelles jegyekkel rendelkezik – tökéletes választás minden olyan recepthez, ahol a minőség számít.

Főbb jellemzők:

  • Kakaótartalom: 33.6%

  • Ízprofil: lágyan édes, tejes, enyhén karamelles

  • Állag: könnyen olvad, kiválóan temperálható

  • Forma: callets (apró korongok), egyszerű adagolás és gyors olvasztás

  • Felhasználás: bonbonok, bevonatok, krémek, mousse, sütik, torták, forró csokoládé

  • Eredet: Belgium – Callebaut minőség

  • Tápérték 100 g termékben:

    Tápanyag Mennyiség / 100 g
    Energia 2357 kJ / 563 kcal
    Zsír 36,2 g ebből telített zsírsavak 21,8–22 g Szénhidrát 50,9–51 g ebből cukor 49,9–50 g ,Fehérje 7,0 g, 0,21 g, Rost 2,1 g A tápérték adatok számolt értékek, ingadozásuk előfordulhat

2 200 Ft
Készleten